Bardzo dobrze, będzie więcej dla nas.
Forum > Tematy dowolne > Maszynka do mielenia mięsa elektryczna
Wysłane 2024-05-15 22:40
@cichy
Nie lubię wegetarian bo zjadają jedzenie mojemu jedzeniu.
Wysłane 2024-05-15 23:01
Dokładnie...
Wysłane 2024-10-28 13:10
Dla mnie kluczowa była łatwość czyszczenia wilka do mięsa. W restauracji higiena jest na pierwszym miejscu, więc szukałam modelu, który można szybko rozłożyć i umyć. Sprawdź, czy części wilka można myć w zmywarce – to oszczędza czas. Ważne też, żeby noże i sitka były łatwo dostępne jako części zamienne, bo z czasem się zużywają. Zwróć uwagę na konstrukcję – solidny, metalowy wilk lepiej się sprawdzi niż tańsze modele z plastiku, które są mniej wytrzymałe.
Kto jest online: 0 użytkowników, 202 gości