Forum > Tematy dowolne > Sky Showtime brak dźwięku

Strona 1 z 1 1
skocz

mrrowek

Wysłane 2024-04-03 21:42 , Edytowane 2024-04-03 21:43

Panowie czy zdarzyło wam się aby  podczas wejścia w apkę w czasie odtwarzania filmu nie było dźwięku?
Ostatnio oglądałem na sky Showtime film i było ok dziś chciałem sobie coś obejrzeć i... brak dźwięku.  
Hm co trzeba zrobić aby przywrócić dźwięk. Na amazonie, netflixie jest nie ma tylko na tym showtimie.

AsRoock Extreme 3 gen3 Corsair 8GB, intel i3, seagate 500GB seasonic M520W FS P 17-2 to wszystko? abit IC7G, PIV, 2GB ram, seagate 160GB,saphire x800GT enermax 420W FS P19 to wszystko dziala

komanek

Wysłane 2024-04-04 00:16

Nie podczytuje ścieżki dźwiękowej, u mnie mam tak samo. Coś z apką na androida musi być nie tak bo na IOS i WebOS działa normalnie.

Ryzen 9 7900X3D MAG CoreLiquid M360 MSI X670E Tomahawk 64GB Trident Z5 Neo RGB 6000 Zotac RTX4070Ti Super SBX AE-5 Kingston KC3000 1TB + Crucial MX500 2TB + Seagate ST2000DL003 LG BH10LS30 Montech Sky Two + Seasonic Focus GX650 MSI Optix MAG274QRF-QD Corsair Dark Core RGB Sharkoon Skiller SGK4 Mobile: Omen 15 (2020) + iPhone 15 PRO + iPad PRO 11 G3

beton

  • beton
  • wiadomość Użytkownik

  • 7400 wypowiedzi

Wysłane 2024-04-04 09:18

Wczoraj wieczorem miałem to samo na dekoderze Canal+ Box na SmartTV Samsung działało z dźwiękiem. 

mrrowek

Wysłane 2024-04-04 10:42

dziś walczyłem z tym i... odinstalowałem na TV , hard reset Tv zainstalowałem na nowo i działa uff...

AsRoock Extreme 3 gen3 Corsair 8GB, intel i3, seagate 500GB seasonic M520W FS P 17-2 to wszystko? abit IC7G, PIV, 2GB ram, seagate 160GB,saphire x800GT enermax 420W FS P19 to wszystko dziala

beton

  • beton
  • wiadomość Użytkownik

  • 7400 wypowiedzi

Wysłane 2024-04-04 12:18

Bawiłem się opcjami z menu: "Wyczyść pamięć podręczną", "Wyczyść dane" itd resetowałem prądowo i nie pomogło. Dziś tak samo odinstalowałem i zainstalowałem ponownie i dźwięk wrócił.

mrrowek

Wysłane 2024-04-04 13:16 , Edytowane 2024-04-04 13:18

Coś showtime ma chyba z tą apka nie tak albo ze streamem

AsRoock Extreme 3 gen3 Corsair 8GB, intel i3, seagate 500GB seasonic M520W FS P 17-2 to wszystko? abit IC7G, PIV, 2GB ram, seagate 160GB,saphire x800GT enermax 420W FS P19 to wszystko dziala

beton

  • beton
  • wiadomość Użytkownik

  • 7400 wypowiedzi

Wysłane 2024-04-04 14:00

Nie chce mi się gmerać po necie o co chodzi ale w sumie to pierwszy raz jak coś się zadziało od początku od ich wejścia do PL.  No i wygląda na to że tylko na androidzie. Szkoda tylko że się z tym nie uporali szybko i trzeba się było bawić w reinstalacje. 

komanek

Wysłane 2024-04-04 15:37

U mnie na C+ box reinstalacja nic nie dała. Nawet teraz jak daje wybór ścieżki dźwiękowej to jest tylko domyślna i dźwięku nie ma.

Ryzen 9 7900X3D MAG CoreLiquid M360 MSI X670E Tomahawk 64GB Trident Z5 Neo RGB 6000 Zotac RTX4070Ti Super SBX AE-5 Kingston KC3000 1TB + Crucial MX500 2TB + Seagate ST2000DL003 LG BH10LS30 Montech Sky Two + Seasonic Focus GX650 MSI Optix MAG274QRF-QD Corsair Dark Core RGB Sharkoon Skiller SGK4 Mobile: Omen 15 (2020) + iPhone 15 PRO + iPad PRO 11 G3

beton

  • beton
  • wiadomość Użytkownik

  • 7400 wypowiedzi

Wysłane 2024-04-04 15:49 , Edytowane 2024-04-04 15:50

Spróbuj przez odinstalowaniem Wyczyścić pamięć podręczną, Wyczyść dane, potem dopiero odinstalować, zresetować prądowo dopiero potem ponownie włączyć dekoder i wtedy zainstalować na nowo. 

Strona 1 z 1 1
skocz

Kto jest online: 0 użytkowników, 498 gości